HLR erbjuder utbildning i HLR Hjärtlungräddning
HLR Hem     |     Våra HLR kurser     |     Kontakta oss     |     Bli instruktör i HLR och utbilda själv
Om HLR     |     Länkar     |     HLR Affisch, intyg & kompendium

FÖR GRUPPER

Första Hjälpen L-abc &
Vuxen HLR


Vuxen HLR Hjärtlungräddning

D-HLR HLR med hjärtstartare

Barnolycksfall / Ungdoms-
olycksfall, & Barn-HLR


Instruktörsutbildning
Vuxen HLR / D-HLRFÖR ENSKILDA

Första Hjälpen L-ABC + Vuxen HLR & Hjärtstartare

Barn HLR och Barnolycksfall


ALLMÄN ÖVERSIKTSJUKVÅRDSUTBILDNINGAR - ALLMÄN ÖVERSIKT

Första Hjälpen, HLR Hjärt och Lungräddning, Barnolycksfall, D-HLR med hjärtstartare.
Välj önskad utbildning i menyn till vänster för mer information.


Sjukvårdsutbildningar i Första Hjälpen, HLR Hjärt och Lungräddning, Barnolycksfall, D-HLR med hjärtstartare

Våra utbildningar i akut omhändertagande och akutsjukvård vänder sig till grupper och enskilda både på arbetsplatsen och privat. Utbildningsprogrammen följer aktuella riktlinjer från branschförbund och föreskrifter i arbetsmiljölagen. Som kursalternativ finns Första Hjälpen L-ABC, Hjärtlungräddning HLR, Barnolycksfall & Ungdomsolycksfall, D-HLR (med defibrillator) som grund och repetitionsutbildningar. Under kurstillfällena varvas teoretiska och praktiska tillämpningsövningar bl.a på riktiga övningsdockor, lägga förband osv när man lär sig Första Hjälpen och HLR utbildning. Att repetera första hjälpen & HLR är lika viktigt som att inleda en grundutbildning. Man glömmer snart och för att kunna agera snabbt och utan tveksamhet måste kunskaperna hållas aktuella. Vid önskemål får deltagaren även träna på övningsapparater hur en riktig hjärtstartare bör användas för att rädda liv.

Våra Första Hjälpen lärare är bl.a yrkesverksamma sjuksköterskor, ambulanssjukvårdare och inom räddningstjänsten med praktisk erfarenhet från sina arbetsplatser samt godkända HLR instruktörer med mångårig vana att utbilda olika branscher och dess risker.

Kompendium, intyg, plånbokskort och affisch ingår till varje deltagare beroende på kursalternativ. Alla utbildningar är bindande med betalning efter kundens skriftliga eller muntliga beställning alt. efter faktura/bekräftelse skickats av HLR.se till den som bokat kursen skriftligen eller muntligen. I och med detta gäller HLR.se/Första Hjälpen Utbildnings avbokning/ omboknings villkor där det ingår 14 dgrs ångerrätt för privatpersoner men ej för arbetsplatser bl.a företag, föreningar, organisationer mfl. osv i privat och offentlig verksamhet. Ett exempel på undantag då ångerrätten ej gäller är tex en grupp med privatpersoner där kursen anordnas speciellt för köparens räkning. Bl.a annat om en utbildning måste ställas in pga situation som ej går att råda över, t.ex.sjuk eller försenad instruktör så bokas kursen om i samråd till annat datum om den gemensamma överenskommelsen sker i skälig tid innan det första ordinarie utbildningsdatumet. Betalning är fortfarande bindande men kan enligt gemensam ö-k skjutas fram till efter det nya datumet. Ev. bokning av återbudsplatser och sista minuten erbjudanden till kurser är ej ombokningsbara utan kostnad däremot bindande utan ångerrätt med omgående inbetalning även vid förhinder. Alla kurser är ombokningsbara 1 gång utan kostnad om det sker i samråd och enligt överenskommelse. Vid situationer vi ej kan råda över tex om det blir för få anmälda till en kurs, deltagare får förhinder eller om instruktören blir sjuk el. försenad och ej kan ersättas av någon annan kursledare utgår inte någon variant av ersättning till deltagare eller kunden däremot sker en kostnadsfri ombokning i samråd till annat datum om den gemensamma överenskommelsen sker i skälig tid innan det första ordinarie utbildningsdatumet.

Alla bilder och text på hemsidan samt i kursmaterial tillhör HLR.se och får ej kopieras utan skriftligt tillstånd.

Om det har gått mer än 2 år sedan grundutbildningen med olika Första Hjälpen & HLR paket genomfördes bör man börja om med den igen.

MER INFORMATION


Välj önskad utbildning i menyn till vänster för mer information om respektive utbildning.

Kontakta oss för mer information om våra utbildningspaket:

- maila oss på info@hlr.se
©HLR.se, Box 777, 191 27 Sollentuna. Centralbokning Sverige, telefon: 08-594 80 000, e-post: info@hlr.se