HLR erbjuder utbildning i HLR Hjärtlungräddning
HLR Hem     |     Våra HLR kurser     |     Kontakta oss     |     Bli instruktör i HLR och utbilda själv
Om HLR     |     Länkar     |     HLR Affisch, intyg & kompendium

OM HLR

HLR bildades 1993 och är en rikstäckande utbildningsorganisation som aktivt arbetar med att föra ut kunskaper kring Första Hjälpen LABC & Hjärtlungräddning HLR och Barnsäkerhet i samhället till olika arbetsplatser, privata företag, offentlig verksamhet, skolor & förskolor samt privatpersoner enligt de riktlinjer och handlingsplaner som gäller.

Information och utbildning sker främst i Stockholm, Skåne och Västra Götalands Län med hjälp av vårdpersonal med kompetens inom bl.a akutsjukvård och med mångårig erfarenhet att utbilda personal, föräldrar och enskilda personer för att kunna omhänderta och förebygga olycksfall.

Alla medarbetare är godkända HLR instruktörer och Första Hjälpen lärare som kan certifiera och ge intyg till deltagare i HLR Hjärtlungräddning, Barnolycksfall, Första Hjälpen L-abc, D-hlr med hjärtstartare och akut omhändertagande. Kursledarna arbetar dessutom deltid inom akutsjukvården, ambulans och räddningstjänsten och tar med sig verkligheten in på utbildningarna.

Kurser och utbildningar i Första Hjälpen, LABC, Hjärtlungräddning, HLR, Barnsäkerhet, d-hlr med hjärtstartare©HLR.se, Box 777, 191 27 Sollentuna. Centralbokning Sverige, telefon: 08-594 80 000, e-post: info@hlr.se